LHV novembri puhaskasum kasvas 2 miljoni euroni

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV ja SEB hooned.
LHV ja SEB hooned. Foto: Mihkel Maripuu

LHV Groupi konsolideeritud puhaskasum küündis novembris 2,0 miljoni euroni: suurematest üksustest teenis pank 1,2 ja varahaldus 0,4 miljonit eurot. Grupi aktsionäride osa kasumist moodustas 1,6 miljonit eurot.

LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu sõnul iseloomustab novembrit rekordini jõudnud intressitulu, mille aluseks on olnud tugev töö laenumahtude kasvatamisel.

Novembris kasvas panga laenuportfell 26 miljoni euro võrra ning kolmandat kuud järjest on tugevat tulemust näidanud Leedu üksus, kus laenuportfell on kasvanud ligikaudu 2 miljonit eurot kuus. Klientide hoiused, laenud ja fondide mahud jõudsid ajalooliselt kõige kõrgemate tasemeteni.

Novembris tegi Eesti Finantsinspektsioon positiivse otsuse LHV Panga filiaali asutamiseks Ühendkuningriigis ja edastas vajalikud dokumendid sealsele järelevalveasutusele. Filiaali saab asutada ja registreerida peale kinnituse saamist Ühendkuningriigi järelevalveasutuselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles