Eesti töövahendusäpp MeetFrank sai 300 000 eurot ja läheb Euroopasse

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Narusberg (vasakul) ja Kaarel Holm näitavad enda arendatud rakendust
Anton Narusberg (vasakul) ja Kaarel Holm näitavad enda arendatud rakendust Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tööjõuturul juba hõivatud spetsialistidel veelgi paremat tööd leida aitav Eesti idufirma MeetFrank kaasas hiljuti 300 000 euro suuruse investeeringu.

Investeering kaasati Eesti-Läti-USA investeerimisfondilt Change Ventures, teatas ettevõte.

Septembri lõpus lansseeritud MeetFrankiga on tänaseks liitunud üle 17 000 tööotsija ja 700 ettevõtte. Ühtekokku on uue tööandjaga kokku viidud üle 4500 inimese. Suurem osa klientidest tuleb väljaspoolt Eestit, Eesti moodustab kliendibaasist vaid 24 protsenti.

Lisaks Eestile ja Soomele leiab MeetFranki platvormilt tööpakkumisi õige pea ka Rootsis, Saksamaal, Taanis, Inglismaal, Hollandis, Prantsusmaal, Šveitsis ja Itaalias. Rakendust kasutavad teiste seas ka Microsoft, Mercedes-Benz, F-Secure ja Nokia.

«Praegu ongi fookus valdavalt Kesk-Euroopal, kuid tegelikult on meil esimesed kliendid ka juba USAs ja Aasias,» ütles MeetFranki kaasasutaja Kaarel Holm.

Nii iOSile kui ka Androidile mõeldud MeetFranki rakenduses on võimalik 90 sekundiga täita küsimustik, mille abil tuuakse välja inimese oskused, palgatase ning motivatsioon töökoha vahetamiseks. Kogu värbamise protsess on automatiseeritud, kuniks inimesele on leitud potentsiaalne tööpakkumine ja teda tutvustatakse ettevõtte personalitöötajaga.

Töötajad viiakse ettevõtetega kokku esmalt anonüümselt, küll aga on algusest peale avalik palgainfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles