Admiral Markets emiteerib 5 miljoni eest võlakirju

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Finantsettevõte Admiral Markets emiteerib 5 miljoni euro väärtuses 10-aastaseid võlakirju ärimahu suurendamiseks.

Admiral Markets AS-i võlakirjade avalik pakkumine algab 8. detsembril. Eesti Finantsinspektsioonis (FI) registreeritud ning neljapäeval avaldatud avaliku pakkumise ja noteerimisprospekti alusel plaanib finantstehnoloogia ettevõte emiteerida  5 miljoni euro väärtuses võlakirju, teatas Admiral Markets.

«Admiral Marketsi eesmärgiks on jätkata kiiret kasvu ning ärimahtu suurendada. Võlakirjaemissioon tugevdab ettevõtte kapitalibaasi ning tagab Admiral Marketsi tegevuse pikaajalise jätkusuutlikkuse. Üheks meie olulisemaks eesmärgiks on pakkuda klientidele võimalikult kaasaegseid kauplemisplatvorme ning jätkata tehnoloogiliselt kõrgeltarenenud fintech-ettevõttena,» ütles Admiral Markets Group AS-i tegevjuht Sergei Bogatenkov.

Allutatud võlakirjade avalikku pakkumist korraldab Admiral Markets AS ning märkimisperiood kestab 8.–19. detsembrini 2017. Emissioon on suunatud Balti riikide institutsionaalsetele ja jaeinvestoritele.

Kokku emiteeritakse 50 000 võlakirja nominaalväärtusega 100 eurot ning intressimääraga 8 protsenti aastas. Võlakirjade lunastamistähtaeg on 28. detsember 2027. Minimaalselt saab investor märkida ühe võlakirja. Allutatud võlakirju pakutakse avaliku pakkumise käigus nii jae- kui ka institutsionaalsetele investoritele Eestis, Lätis ja Leedus.

Märkimiskorralduse esitamiseks Eestis peab investoril olema Eesti väärtpaberite keskdepositooriumi väärtpaberikonto, mida saab avada enamikes kommertspankades. Lätis ja Leedus saavad investorid märkimiskorralduse esitada kohalike börsi liikmete kaudu.

Admiral Markets AS taotleb võlakirjade noteerimist Nasdaq Balti võlakirjade nimekirjas ning võlakirjaemissiooni nõustas õigusnõustajana advokaadibüroo TGS Baltic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles