Eesti Energia juhatusega liitus Andres Sutt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sutt
Andres Sutt Foto: Laura Oks

Reedel alustas uue Eesti Energia juhatuse liikmena tööd Andres Sutt, kelle vastutusalaks on klienditeenused.

Oktoobri alul kinnitas Eesti Energia nõukogu juhatuse liikmed järgnevaks kaheaastaseks lepinguperioodiks. Ettevõtte juhatuse koosseisu kuuluvad 1. detsembrist juhatuse esimees Hando Sutter ning juhatuse liikmed Andri Avila, Margus Vals, Raine Pajo ja Andres Sutt.

Hando Sutteri juhatuse esimehe lepingut pikendas nõukogu käesoleva aasta veebruaris kahe aasta võrra.

Andri Avila jätkab finants- ning Margus Vals arendusvaldkonna eest vastutava juhatuse liikmena. Raine Pajo vastutab nii kaevandamise, energiatootmise kui hoolduse valdkonna ehk suurenergeetika eest.

Andres Suti vedada on alates detsembrist klienditeenuste valdkond, seni on ta töötanud Eesti Energia regulaatorsuhete direktorina. Varem on Sutt töötanud Euroopa Stabiilsusmehhanismi (ESM) pangandusdivisjoni juhina, Euroopa Finantsstabiilsuse Fondi (EFSF) tegevjuhi vanemnõunikuna ja Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) direktorite nõukogu liikmena, esindades Eestit IMF-i Põhja-Balti valijaskonnas. Aastatel 2001–2009 oli ta Eesti Panga asepresident.

Andres Vainola juhatuse liikme leping lõppes 30. novembril. Sutteri sõnul viis Vainola kolme aasta jooksul ellu olulised muutused, mis on aidanud Eesti Energia arengule ja konkurentsivõimele palju kaasa.

Eesti Energia kontserni kuulub üle 20 ettevõtte. Kontsernis töötab ligikaudu 5800 inimest. Eesti Energia tegutseb lisaks Eestile Lätis, Leedus, Poolas, Saksamaal, Jordaanias, Ameerika Ühendriikides ning Soomes ja Rootsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles