Soorm taandus Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogust (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HKScani eksjuht Teet Soorm seisab silmitsi süüdistustega rahapesus ja suures ulatuses omastamises.
HKScani eksjuht Teet Soorm seisab silmitsi süüdistustega rahapesus ja suures ulatuses omastamises. Foto: Mihkel Maripuu

Eile kriminaalpolitsei poolt kinni peetud HKScani eksjuht ja majandusminister Kadri Simsoni elukaaslane Teet Soorm taandus täna Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogust, kuhu ta määrati selle aasta aprilli lõpus.

Ühistu Eesti Lihatööstus nõukogus on tema jätkamine veel lahtine, samas Eesti Seakasvatajate Liidu juhatusest peab ta seoses ametist vabastamisega lahkuma niikuinii, vahendab ERRi uudisteportaal.

Maaeluminister Tarmo Tamm ütles ERR-ile, et neljapäeval tööle tulles ootas teda juba ees Soormi avaldus, millega palus end riigi osalusega MES-i nõukogust vabastada. Tamm ütles, et teeb vastava ettepaneku Soorm nõukogust tagasi kutsuda.

Laht, kes on ka Ühistu Eesti Lihatööstus nõukogu esimees, ütles, et Soormi selle organisatsiooni nõukogus jätkamise üle otsustamine võtab aega, kuna seda tuleb teha üldkoosoleku tasandil, küll aga tunnistas ta, et juhtunu on kahtlemata kahetsusväärne.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles