Tõniste majanduskasvust: kevadel vaatame plaanitavad kulutused värskema pilguga üle

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Toomas Tõniste
Rahandusminister Toomas Tõniste Foto: Madis Sinivee

Rahandusminister Toomas Tõniste ütles täna avaldatud kolmanda kvartali 4,2-protsendilist majanduskasvu kommenteerides, et Eesti kiire majanduskasv teeb rõõmu, andes samas põhjust kevadel riigieelarve strateegia käigus investeeringud ja kulutused üle vaadata.

ERR-i raadiouudised küsisid Tõnistelt, kas arvestades kiiret majanduskasvu ei peaks tõmbama pidurit ja mitte omalt poolt raha majandusse pumpama, vahendab ERRi uudisteportaal.

Rahandusminister vastas, et 2018. aasta riigieelarve ootab kolmandat lugemist ja seal enam muudatusi tegema ei hakata. Küll aga tuleb see arvesse võtta 2018. aasta kevadel koostatava riigieelarve strateegia käigus.

«Tuleb vaadata natuke värskema pilguga planeeritavad investeeringud ja kulutused üle,» märkis ta. Tõniste nõustus, et alati jääb valitsusel võimalus kaaluda ka lisaeelarve koostamist.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles