Rosimannus on juba kaks hooldekodu käima pannud (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus.
Rain Rosimannus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakondlaste Martin Kuke ja Rain Rosimannuse eestvedamisel tegutseb Eestis kaks hooldekodu, kus elab sadakond inimest ja mis annavad tööd kokku ligi 50 inimesele.

«Kõik läheb plaanipäraselt, tänaseks opereerime kahte Eesti mõistes keskmise suurusega hooldekodu ja tegutseme igapäevaselt selle nimel, et neid hooldekodusid oma portfelli juurde saada,» ütles Kukk ERRile.

Türi vallas on tööd alustanud Käru südamekodu ja Setu vallas Värska südamekodu, kus on kokku ligi 100 elanikku. Kahes hooldekodus töötab ligi 50 inimest.

Kukk ei soovinud öelda, mitu hooldekodu Eestis plaanis rajada on. «Teeme tööd tasapidi ja vaatame, kuhu jõuame,» ütles Kukk.

Südamekodud OÜ omanikud on Martin Kukk, Rain Rosimannus ja Jako Laanemägi, kellele kuulub ettevõttest võrdselt 30 protsenti. Omanike ringi kuulub veel Rene Ilves, kellele kuulub 10 protsenti ettevõttest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles