Aivar Sõerd pakub: eestlaste viinaralli Lätti siiski jätkub (13)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 07.11.2016.
Reformierakonna fraktsiooni koosolek. Pildil Aivar Sõerd.
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Tallinn 07.11.2016. Reformierakonna fraktsiooni koosolek. Pildil Aivar Sõerd. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Endine rahandusminister, Reformierakonda kuuluv riigikogu rahanduskomisjoni kuuluv Aivar Sõerd leiab, et valitsuse otsus alkoholiaktsiisi vähendada tähendab siiski piirikaubanduse jätkumist. 

«Valitsuskabineti otsus tähendab seda, et piirikaubandus jääb. Tegelikult me saame näha veel terve järgmise aasta piirikaubanduse laienemist,» ütles Sõerd ERRile.

Sõerd lisas, et sealsed olemasolevad kaubanduskesused laiendavad pindu, valmivad juurdeehitused,tulevad uued kaubanduskeskused ja laiendatakse pakutavate toodete sortimenti. «Aktsiisivahed Lätiga jäävad piisavalt suureks, aktsiisi- ja käibemaksu summa, mis järgmisel aastal Läti eelarvesse läheb tuleb palju suurem kui rahandusministeeriumi prognoositud 70 miljonit eurot.»

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles