Eesti sokimüüja Sokisahtel OÜ plaanib laieneda USA turule

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sokid.
Sokid. Foto: Peeter Langovits

Eesti suka- ja sokimüüja Sokisahtel OÜ soovib 71 000 eurot maksva mineva projekti raames laieneda USA turule; Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) toetab projekti ligi 50 000 euroga.

«Projekti eesmärk on Sokisahtli kaubamärgi viimine välisturgudele, täpsemalt USA-sse ning projektimeeskonna kompetentside arendamine läbi messikülastuste ja messidel osalemise ning professionaalse kontaktvõrgustiku laiendamise,» ütles Sokisahtel OÜ omanik Piret Ilver BNS-ile.

«USA turul on sukatoodete turusegment kiiresti kasvav ning näeme seda riiki ühe peamise eksportriigina. Ka praegu ekspordib ettevõte erinevaid tooteid välisriikidesse ning plaanime seda laiendada ka antud eksporditoetuse abil,» lisas ta.

Projekti kogumaksumus on umbkaudu 71 000 eurot, EAS toetab projekti ligi 50 000 euroga.

2016. aastal oli Sokisahtel OÜ käive üle 1 miljoni euro, ning kasum kasvas ligi 63 protsenti 200 000 euroni. Ettevõte opereerib praegu kauplustega nii Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis, Kuressaares kui ka Viimsis. Kokku on ettevõttel Eestis 23 kauplust.

Sokisahtel OÜ on sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegutseb aastast 2010. Sokisahtel OÜ põhitegevuseks on sokkide ja sukkade hulgi- ja jaemüük. Ettevõte kuulub Piret Ilverile ja Maarja Kasarile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles