Osula sisenes uute bussidega erareiside turule

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Charteri uus buss.
Lux Charteri uus buss. Foto: Mootor Grupp

Hugo Osulale kuuluv transpordikontsern Mootor Grupp AS siseneb 18 uue turismibussiga Eesti tellimusvedude ja erareiside turule. Esimeseks tööks on Pimedate Ööde Filmifestivali VIP-külaliste sõidutamine. 

Uue operaatori Lux Charter tegevjuhi Jaanus Kuke sõnul on ettevõtte konkurentsieeliseks kindla kvaliteediga tellimusveod. «Meie eesmärk on tagada väga ühtne bussipark ja seetõttu pakume teenust vaid Mercedes Benz turismibussidega. Ei ole vahet, kas bussi tellijaks on lasteasutus või näiteks riigikogu, tagame kõigile ühesuguse kvaliteediga teenuse, kus sama mugavustase ja nõuetekohane turvavarustus on garanteeritud,» selgitas Kukk.

Tema sõnul on Lux Charter Lux Expressi teenusestandardi viimine tellimusvedudesse. «Mida aeg edasi, seda enam hindavad inimesed transporditeenuste juures klienditeeninduse kvaliteeti, bussisõidu mugavust ja turvalisust ning nendest väärtustest on Lux Charter lähtunud,» märkis Kukk.

Lux Charteri Mercedes Tourismo bussides on 44-55 istekohta. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC. Invatransporti pakub Lux Charter Iveco bussiga.

Ettevõte on bussidesse investeerinud juba üle 2 miljoni euro ning tuleval aastal on plaanitud investeeringute maht täiendavalt 1 miljon eurot.

Mootor Grupp ühendab transpordisektori ettevõtteid, mis tegelevad kvaliteetse reisijateveo ja kullerteenuse pakkumisega, bussijaamade opereerimisega, busside remondi ja hooldusega ning nutikate transpordilahenduste väljatöötamisega. Mootor Gruppi kuuluvad Lux Express, Eesti Buss, SEBE, Cargobus, Busland, T grupp, Milrem ja Turnit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles