POSTIMEHE INTERVJUU: Keskerakonna kontori ostja imetleb Eesti äriajamise lihtsust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraärimees Arto Kalevi Autio seljatagust ehib Brave Capitali tellitud Joanna Kuuse suurlinna kujutav maal.
Kinnisvaraärimees Arto Kalevi Autio seljatagust ehib Brave Capitali tellitud Joanna Kuuse suurlinna kujutav maal. Foto: Tairo Lutter

41-aastane Soome kinnisvaraärimees Arto Kalevi Autio, kelle ettevõte ostis hiljuti Keskerakonna kontori, ei ole mitte kunagi oma elus pidanud CVd koostama, kuigi on kinnisvara alal töötanud 23 aastat. Olles näinud äriajamise võimalusi eri riikides, otsustas ta 2010. aastast Eestile keskenduda. Kuigi Keskerakonna kontori ostu rahastanud investoritest rääkides jääb ärimees napisõnaliseks, oli tema sõnul üks rahastamisallikaid ka pangalaen.

Eesti avalikkusele olete üsna tundmatu. Rääkige natuke oma taustast.

Mul on finantsharidus. Olen 23 aastat tegutsenud kinnisvaraäris. Alustasin 19-aastaselt. Olin pikalt kinnisvaramaakler paljudele rahvusvahelistele investeerimisettevõtetele, pensionifondidele ja kindlustusfirmadele. Peaasjalikult Skandinaavias ja Kesk-Euroopas, aga ka Põhja-Ameerikas... sisuliselt üle kogu maailma. Olen tegelenud kõigega kinnisvaras: selle omandamisega, arendamisega, ehitusprojektide juhtimisega – kogu elutsükliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles