Rail Baltic värskendas nõukogu

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb plaanide järgi tulevikus välja Rail Baltica raudteesõlm Riias.
Selline näeb plaanide järgi tulevikus välja Rail Baltica raudteesõlm Riias. Foto: Rail Baltica Global Forum

ASi RB RAIL aktsionärid – OÜ Rail Baltic Estonia, SIA Eiropas Dzelzceļa Līnijas ning UAB Rail Baltica Statyba – kinnitasid uue nõukogu uued liikmed.

Liikmed on: VASi Latvijas Dzelzceļš juhatuse esimees Edvīns Bērziņš, OÜ Rail Baltic Estonia nõukogu liige Anti Moppel, UAB Rail Baltica Statyba tegevjuht Karolis Sankovski, VASi Latvijas Dzelzceļš aseõigusdirektor haldusküsimustes ning esimeeste nõukogu sekretariaadi juhataja Vineta Rudzīte, OÜ Rail Baltic Estonia tegevjuht Indrek Orav ning UAB Lietuvos Geležinkeliai Rail Baltica koordineerimisosakonna juht Arenijus Jackus.

Leedu aktsionär otsustas ASi RB RAIL nõukogus ühe oma esindajatest – Steponas Šaltmerise – tagasi kutsuda ning nimetada tema asemel ametisse Arenijus Jackuse. Sellisel juhul tuli kogu nõukogu tagasi kutsuda ning uus ametisse nimetada.

Nõukogu nimetas ASi RB RAIL nõukogu esimehe ametikohale Edvīns Bērziņši ning kinnitas ASi RB RAIL nõukogu aseesimeestena Anti Moppeli ja Karolis Sankovski. Nõukogu koosneb kuuest liikmest – iga aktsionär esitab kaks liiget. Nõukogu liikmed nimetatakse ametisse kolmeks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles