LHV kasum oli oktoobris 1,8 miljonit eurot

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV ja SEB hooned.
LHV ja SEB hooned. Foto: Mihkel Maripuu

LHV Groupi konsolideeritud puhaskasum olioktoobris 1,8 miljonit eurot: suurematest üksustest teenis pank 1,2 ja varahaldus 0,7 miljonit eurot. Grupi aktsionäride osa kasumist moodustas 1,6 miljonit eurot.

«Oktoobri tulemusi iseloomustasid kasvavad ärimahud, nii grupi laenuportfell kui ka fondide maht kasvasid 17 miljoni euro võrra. Hoiuste maht oodatult vähenes, olles tingitud maksevahendajate keskmisest suuremast kontojäägi kõikumisest. Maksevahendajaid arvestamata oleksid hoiused kasvanud 25 miljoni euro võrra,» märkis LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu.

«Kuu jooksul suurenes LHV Panga klientide arv 1900 võrra, sellest videotuvastuse kaudu avati ligikaudu 100 kliendilepingut,» lisas ta.

LHV Varahaldus jätkas Eesti investeeringute tegemist, kuu jooksul investeeriti Coop Panga ja Tartu linna võlakirjadesse. Oktoobri puhaskasum oli 1,8 miljonit eurot, kasumit mõjutas negatiivselt valuutakursside ümberhindlus summas 0,2 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles