Lennuliiklusteeninduse AS-i nõukogu esimeheks määrati Viljar Arakas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas
Viljar Arakas Foto: Eero Vabamägi

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson määras Lennuliiklusteeninduse AS-i nõukogu esimeheks Viljar Arakase, Arakas vahetab positsioonil välja senise nõukogu esimehe Andres Uusma.

Arakase sõnul arutas ta plaani nimetamiskomitee juhi Erkki Raasukesega juba suvel ning viis end ettevõttega kurssi. «Ettevõttel on olemas ka selge omanikuootus, mis mulle tundus selge ja mõistlik ja selle järgi tulebki edasi liikuda,» ütles Arakas BNS-ile.

«Arvan, et tegemist on igati korraliku ja tubli ettevõttega, kes umbes 27 miljonit eurot käivet teeb ja 9-10 miljonit aastas kasumit,» lisas Arakas. «Rõõm selle ettevõttega koos edasi käia.»

Minister määras nõukogu liikmeteks ka Ando Leppimani, Kaupo Raagi ja Riina Vartsi.

Viljar Arakas on 2008. aastast Eften Capital AS juhatuse liige, EC Private Equity Partners S.à.r.l juhatuse liige, MTÜ Teenusmajanduse Koda ja AS Arco Vara endine juhatuse liige. Omab pikaajalist rahvusvahelist ettevõtlus- ja juhtimiskogemust kinnisvarasektoris ning valiti aastal 2013 Estonian Business Schooli poolt Aasta Ärijuhiks.

Praegu on Lennuliiklusteeninduse AS-i nõukogus Margo Klaasmägi, Peep Peterson, Kaupo Raag, Cinzia Siig, Andres Uusma ja Silja Võõrmann-Milošević.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles