Toidupakkide krõbin tõi Aeroflotile hiigelnõude (3)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerofloti stjuardessid. Pilt on illustratiivne.
Aerofloti stjuardessid. Pilt on illustratiivne. Foto: Valery Sharifulin/TASS

Sotšilane Lev Levtšenko esitas miljoni rublase kahjunõude Venemaa juhtivale lennukompaniile Aeroflot, sest ei saanud lennu ajal magada, kui reisijatele välja jagatud toidupakendid krõbisesid häirivalt.

Unetuse all kannatanud reisija võttis nõude, mille suurus võrdub ligi 14 000 eurotga, tagasi, kui lennukompanni oli lubanud pakendite krõbisemise probleemi lahendada, vahendas NEWSru. „Dialoog oli meeldiv ja veenev,“ kirjeldas varem rahulolematu klient oma kogemust Aerofloti klienditeeninduse töötajaga suhtlemisest.

Levtšenko kaebas, et ta ei saanud Aerofloti lennuki pardal uinuda, sest pardatoidu pakendid krõbisesid häirivalt kogu selle aja jooksul, kui reisijad sõid. Ebameeldiv krõbin jätkus ka pärast söögikorda, sest osad reisijad jätsid söömata toidu alles ja pakendasid seda väljajagamisel kasutatud ümbrisesse. Kaebaja rahulolematus tuli asjaolust, et ta peab oma töö tõttu tegema päeva jooksul mitu lendu ning vajab eelseisvateks läbirääkimisteks välja puhkamiseks vaikust. Väljamagamatult läbirääkimisele ilmumine kahjustaks Levtšenko sõnul tema ärilist mainet.

Oma kaebuses nõudis rahulolematu lennureisija ligi miljoni rubla suurust valuraha või siis tsellofaanpakendite asendamist kartongist valmistatud karpide vastu Aerofloti reisidel.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles