Pöidel on aastaid tegutsenud ebaseaduslik puhkeküla

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardoni puhkelaager
Kardoni puhkelaager Foto: Repro

Pöide vallas Unguma külas on juba aastaid ebaseaduslikult tegutsenud Kardoni puhkelaager, kus arendaja pakub majutusteenust hoonetes, millele vald pole ehitusluba andnud.

«Pakume kahe- ja kuuekohalisi majakesi, mis asetsevad rohelisel territooriumil, kadakate ja tammede vahel,»reklaamis Tallinna firma KWG Grupp OÜ Kardoni puhkelaagrit oma koduleheküljel, kirjutas Meie Maa.

Tõsiasi on aga see, et aastate jooksul on hooned ja rajatised püsti pandud ilma detailplaneeringuta ning siiamaani pole vallalt saadud selleks ka ehituslube - detailplaneeringu on vald tagantjärele heaks kiitnud, kuid ehituslubade saamisest on firma ikkagi praegu kaugel.

«Need majad on ehitamisjärgus,» vastas KWG Grupp OÜ juhatuse liige Kalev Voltein küsimusele, miks on puhkelaager ehituslubadeta üles ehitatud.

Et arendaja vassib, tõestas ka see, et alles 1. mail selgitas firma Facebookis välja Kardoni puhkelaagri reisipaketi saaja ja firma telefonil oli eile võimalik broneerida majutusaega ning ka firma koduleheküljel oli info hinnakirjast ära toodud eurodes, mis viitab, et majutusäri käib edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles