Pärnu linn kaalub Estonia Spa müümist

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kukk
Meelis Kukk Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linn kaalub tõsiselt Estonia Spa müümist ning juba on välja arvestatud, et seeläbi võiks teenida ligi kümme miljonit eurot.

Abilinnapea Meelis Kukk ütles ERR-i raadiouudistele, et küsimused on põhjendatud, sest kohaliku omavalitsuse ülesannete hulka ettevõtlusega tegelemine ei kuulu, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Estonia tuli n-ö kaasavarana Pärnu linnale ja kui ta ikkagi toodab raha, siis üks loogika on ettevõtet hoida. Teine loogika, mida ka mina pooldan, on ettevõte võõrandada, saada sealt vääriline tasu ja selle eest teha mingi investeering linnakeskkonda. Pärnu tingimustes võiksime me rääkida sellest kauaoodatud kolmandast sillast,» leidis Kukk.

Praegu otsib Pärnu linn Estoniale uut tegevjuhti, sest Andrus Aljase ametiaeg lõpeb jaanuari, ka on tellitud uuring, et saada teada, kas ja kuidas oleks parem firmat müüa. 

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles