Vitamiinimüüja vaidlustas Tallinna börsi otsuse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna börs
Tallinna börs Foto: Tairo Lutter

Tallinna börs andis teada, et AS Medical Pharmacy Group esitas börsi vahekohtule 3. novembril hagiavalduse noteerimisest keeldumise otsuse vaidlustamiseks.

5. oktoobril sai peamiselt Meravita kaubamärgi all vitamiine müüv ettevõte börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjonilt karmi hinnangu, vahendab Äripäev.

Nimelt leidis komisjon, et Medical Pharmacy Groupi finantsseisund, majandustegevus, juhtimine ning aktsionäride plaanitav struktuur ja õigused ei ole kohased avalikult kaubeldavale ettevõttele ning kahjustaks investorite huve ja börsi mainet. Seetõttu jäi ära firma väärtpaberite noteerimine Nasdaq Tallinna kauplemissüsteemis First North.

Eilse börsiteate kohaselt taotleb Medical Pharmacy Group nüüd tolle otsuse õigusvastaseks tunnistamist ja firma B-aktsiate algsete plaanide järgi kauplemisele võtmist.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles