Firma, kus võib teenida nagu Zuzu Izmailova

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buslandi juht Ott Osula näitab Rootsist pärit liinibussi salongi, mille värskenduskuur Kose töökojas hakkab lõpule jõudma.
Buslandi juht Ott Osula näitab Rootsist pärit liinibussi salongi, mille värskenduskuur Kose töökojas hakkab lõpule jõudma. Foto: Sander Ilvest

Valges maskis sihvakas naine osutab nõudlikult sõrmega ja juhendab: «Siit, siit ja siit.» Tema kõrval põlvitab, turi vimmas, noormees, samuti maskiga, samuti hallides, pahtlist tolmunud tunkedes.

Rootslased on nõudlikud ja kui buss pärast remonti nende õuele veereb, peavad küljeplekkide teravad faasid jooksma sama sirgelt kui enne lömmi sõitmist.

Koselt sõidab iga reede õhtul, kui üle mere vedamine maksab tavapärasest vähem, kaheksa bussi Soome või Rootsi suunduvatele laevadele. «Tänu Buslandile tuntakse Soomes, Rootsis ja Norras mitte Hugo Osulat, vaid minu poega Ottot,» ütles mitmeid bussifirmasid haldava Mootor Grupi omanik Hugo Osula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles