Admiral Markets kasvatas hüppeliselt müügitulu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Admiral Marketsi meeskond 2016. aasta kontoritöötajate jooksul Rat Race
Admiral Marketsi meeskond 2016. aasta kontoritöötajate jooksul Rat Race Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Admiral Marketsi 2017. aasta esimese üheksa kuu konsolideeritud kauplemistegevuse netotulu oli 20,1 miljonit eurot, seejuures ettevõtte tegevuskulud ulatusid kolmanda kvartali lõpus 13,8 miljoni euroni. 

Võrreldes 2016. aasta sama perioodi 14,8 miljoni euroga kasvas kauplemistegevuse netotulu 36 protsenti ja tegevuskulud üksnes kaheksa protsendi võrra, andis ettevõte teada pressiteate vahendusel. Ettevõtte üheksa kuu kasum oli 5,4 miljonit eurot.

«Tulemused on näidanud märkimisväärset kasvu jätkusuutlikul alusel. Aktiivsete kauplemiskontode arv ületas kolmandas kvartalis 25 000, kasvades võrreldes eelneva kvartaliga neli protsenti,» märkis Admiral Markets Group AS-i tegevjuht Sergei Bogatenkov.

Kulude ja tulude suhe on 2017. aasta kolmanda kvartali lõpuks vähenenud 69 protsendini, olles 2016. aasta sama perioodi lõpus 84 protsenti, mis näitab Admiral Marketsi tegevuse efektiivsuse suurenemist. 

Kauplemiseks pakutavatest Forex valuutapaaridest olid kolmandas kvartalis populaarseimad EUR/USD, GBP/USD ja USD/JPY. Admiral Marketsi klientidel on kasvanud huvi indeksite hinnavahelepingute  vastu, mille seast enim kaubeldavad on DAX30 ning järgneb DJI30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles