Realo: ema, aita oma laps tööle!

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kai Realo
Kai Realo Foto: Erik Prozes

Lapsevanemad võiksid ise tööandja leida neile noortele, kes koolis ei käi ja tööd ei tee, soovitab Circle K Eesti juht Kai Realo.

«Circle K on üks neid kaubandusettevõtteid, kus töökäsi napib. Kaupmeeste liidu juhatuse liikmena võin kinnitada, et meie ettevõte ei ole erand, vaid probleeme töökohtade täitmisel on kõigil kaupmeestel,» kirjeldab Circle K juht Eesti juht Äripäeva arvamusloos.

Realo märgib, et on palju mõelnud selle üle, kus siis peitub see kurja juur – kaubandus ja teenindus vaevleb töötajate puuduses, kuid kuskil kodus kapi taga istub 32 000 mitte õppivat ja mitte töötavat noort. «Miks nad eelistavad olla tööta, selle asemel, et töötada näiteks jaekaubanduses?» uurib Circle K juht.

«Minu ettepanek on järgmine – mittetöötavate noorte vanematel tuleb olukorra eest vastutus võtta ning noored tööle aidata,» sõnab Realo.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles