Põhjamaade suurim ärifoorum loobus Spaceyst

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: David Cheskin/PA Wire/PA Images/Scanpix

Soomes iga aasta korraldatav Nordic Business Forum loobus ahistamissüüdistuste alla langenud näitleja Kevin Spacey ülesastumisest 2018. aasta foorumil.

Veel teisipäeval oli Põhjamaade äriliidrite tippkohtumist korraldav ettevõte äraootaval seisukohal. Nordic Business Forumi kommunikatsioonijuht Anniina Turunen ütles Postimehele, et nad süüdistuste pärast väga mures, aga otsust veel ei langeta.

Nädala keskel tulid avalikkuse ette veel mitu isikut, kes Spaceyt ahistamises süüdistasid ning neljapäeva hommikul Kevin Spaceyt enam kohtumisel ülesastujate seas ei figureerinud, kirjutab Äripäev

Eile möönis Nordic Business Forum viimaks, et näitleja teenetest on loobutud. «Vastab tõele, et Kevin Spacey esinemine on kohtumisel tühistatud, töötame selle kallal, et 2018. aasta üritusel astuks üles keegi teine,» ütles Turunen lehele. 

Ameerika näitleja ja menuka teleseriaali «Kaardimaja» staari kohta on viimasel nädalal üles kerkinud ohtraid süüdistusi seksuaalses ahistamises. Ka seriaali tootnud Netflix lõikas näitlejaga kõik sidemed läbi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles