Olympic jõudis kasumisse

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino.
Kasiino. Foto: Ove Maidla.

Mitmel eelneval kuul kahjumis olnud Olympic Entertainment Group sai I kvartalis puhaskasumit 200 000 eurot.


Ettevõtte äritulud kasvasid eelmise aasta I kvartaliga võrreldes 18 protsenti 31 miljoni euroni, teatas Olympic Entertainment Group AS börsile.

Olympic otsustas I kvartalis müüa kahjumis Rumeenia ettevõtted ning sulgeda ühe kasiino Poolas seoses litsentsi lõppemisega. Selle tulemusena hindas ettevõtte varasid alla 2,9 miljoni euro ulatuses. Kasiinode arv vähenes 2 võrra 65ni.

Kontsern on enda sõnul turuosa kasvatanud. I kvartali lõpus oli Olympicu andmetel selle turuosa Eestis 53 protsenti, Lätis 20 protsenti ja Leedus 73 protsenti. Eelmise aasta I kvartali lõpus oli turuosa Eestis 52 protsenti, Lätis 19 protsenti ja Leedus 64 protsenti. Lisaks tegutseb ettevõte Poolas, Slovakkias ning Valgevenes.

Investeeringuid tegi Olympic I kvartalis 420 000 eurot. Sellest summast 200 000 eurot investeeris kontsern kasiinode rekonstrueerimisse ja 100 000 eurot mänguseadmetesse.

Varasid oli Olympicul I kvartali lõpus 106 miljonit eurot ning kohustusi 21 miljonit eurot. Seejuures lanukohustused ulatusid ligi 9 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles