Mühinal kasvav Taxify palkab Tartus 70 uut töötajat (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify asutajad Martin ja Markus Villig
Taxify asutajad Martin ja Markus Villig Foto: Erakogu

Eesti üks edukaim iduettevõte, sõidujagamise platvorm Taxify OÜ palkab sel aastal Tartu kontorisse 20 uut arendajat ja 50 klienditoe spetsialisti.

Taxify arendusmeeskonna juhi Rain Johansoni sõnul on arenduskeskuse uuteks projektideks andmekaeve ning töö masinõppel põhinevate algoritmidega.

«Viimase aastaga on sõitude arv kümnekordistunud. Kiire kasvu juures vajame tipptasemel klienditoe spetsialiste ja IT-talente, et hallata tuhandete reaalajas toimuvate sõitudega platvormi ning mobiilirakendust üleüldiselt masinõppe abil efektiivsemaks muuta,» lisas Johanson.

Ettevõte on tänavu lubanud kiire kasvu jätkamiseks juurde palgata vähemalt 150 uut spetsialisti tarkvaraarenduse, klienditoe ja uute linnade tiimidesse.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset taksode ja sõidujagamise platvormi. Taxify tegutseb 20 erinevas riigis Euroopas, Aafrikas ja Kesk-Ameerikas, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Ettevõte kasvab iga kuu 15-25 protsenti. 

Ettevõtte suurendas eelmisel aastal käivet neli ja pool korda ja see ulatus 2,8 miljoni euroni. Kuigi firma jäi kahjumisse, teenisid nad aasta viimases kvartalis juba kasumit. Juhatus märgib, et kuna nad kasvavad väga kiiresti, ongi kahjum ootuspärane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles