Eesti suurim automüügiportaal auto24 astus AMTELi liikmeks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto24 müüki ei lastud finišisse.
Auto24 müüki ei lastud finišisse. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit andis teada, et nüüdsest on nende liige ka Eesti suurim automüügiportaal auto24.

«Auto24 on Eesti autoturul uue mõtlemisega innovatiivne tegija - ühelt poolt meie suurim automüügi infoportaal, mis on partneriks meie liikmetele, automüügiettevõtetele väljastpoolt, aga ka autot müüvale ja otsivale kodanikule - ehk lühidalt meile kõigile,» rääkis AMTELi tegevjuht Arno Sillat. 

Teiselt poolt on auto24 tema sõnul innovatiivne arendaja uute mõtete ja võimaluste turule toomisel ja juurutamisel. «Me hindame väga kõrgelt ka nende panust Eesti autokultuuri arengusse - kas tegemist on autoalase väärtajakirjanduse, autospordi, tehnikahariduse või muu seotud valdkonnaga, mida auto24 on käima lükanud või liikumises hoidnud.» Sillat näeb uue liikme lisandumises suuri võimalusi senisest laiema koostöö tegemises Eesti autoettevõtluse ja autokultuuri arendamisel.

«Eesti suurima automüügiportaalina on auto24 alati soovinud kaasa rääkida ja abistada õigete otsuste tegemisel Eesti autonduse arendamisel,» toonitas ka auto24 AS tegevjuht Margus Tomberg.

Ta tõi näiteks, kuidas auto24 on kasutatud autode turu korrastamisel olnud abiks ja konsulteerinud riigiameteid. «AMTELi näol on tegemist just selsamal eesmärgil loodud ettevõtete organisatsiooniga ja seega oli auto24 jaoks täiesti loogiline samm astuda AMTELi liikmeks,» märkis Tomberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles