Uber muutis pärast seadusemuudatust Eestis ka oma teenuse nime

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uberi logo.
Uberi logo. Foto: TYRONE SIU/REUTERS/Scanpix

Uber andis täna oma Eesti klientidele teada, et koos seaduse muudatusega on nad otsustanud ka muuta oma teenuse nime, mis on tänasest UberX.

«Tervitame UberX-i Tallinnas!» teatas Uber täna oma Eesti klientidele saadetud kirjas. Ettevõte andis teada tänasest jõustunud uuest ühistranspordiseadusest ja muudatustest, mis see toob kaasa nende teenuse kasutajatele.

«Kuigi uue seaduse mõju on sõitjatele minimaalne, siis märkad peagi Uberi rakenduses väikest muudatust. Kui seni olid harjunud tellima auto valikust «UberPOP», siis tänasest on valikul uus nimi «UberX». Kes on maailmas reisides Uberit kasutanud, teavad, et soodsa ja mugava transpordi leiab valikust UberX,» sõnas sõidujagamisettevõte kirjas klientidele.

Sammu põhjendab ettevõte eesmärgiga muuta Uberi rakendus oma klientide jaoks võimalikult selgeks ja lihtsaks. «Edaspidi on Uberiga sõidu tellimine sama lihtne, olenemata sellest, kas oled harjunud Uberi rakendust kasutama Tallinnas, Roomas või Pariisis!» kinnitab Uber oma Eesti klientidele.

Sisuliselt tähendab see aga seda, et ettevõte läheb üle sellele platvormile, kus neid käsitletakse kohaliku seaduse järgi taksoettevõttena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles