Brave Capital rajab Pirita TOPi kõrvale kaks kortermaja

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk (keskel)
Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk (keskel) Foto: Mihkel Maripuu

Brave Capitali poolt juhitav Growth Real Estate OÜ sõlmis Nordlin Ehitusega ehituslepingu Pirita TOPi kõrval asuvatele kinnistutele 27 eluruumiga korterelamute rajamiseks.

Kahest kolme korruselisest kortermajast koosnev elamukvartal Purje Residents valmib 2018. aasta sügiseks. «Tänaseks on Purje Residentsi eelmüük alanud ja ligikaudu kolmandik järgmisel aastal valmivatest korteritest on juba broneeritud,» ütles Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk. Ehitustegevus algab novembri esimesel nädalal.

Kuuse sõnul on suur huvi Pirita TOPi paikneva Purje Residentsi vastu tingitud selle asukohast, sest antud mereäärsele alale on plaanitud vaid piiratud arv elamuid. «Linn on otsustanud suures osas rannajoone reserveerida avalikeks eesmärkideks ja hoonestusprojektideks. Käe-jala juures on jahisadam, rannapromenaad, mitmed spordi- ja vabaajaveetmisrajatised, aga samuti hea ühendus kesklinnaga,» rääkis Kuusk.

Purje Residents arendatakse välja ühes etapis, mille kogu investeeringute maht on ligikaudu 3,5 miljonit eurot. Kortermajad asuvad Purje tn 7 ja Regati pst 12 kinnistutel. Korterisuurused on vahemikus 31,1 – 171,6 ruutmeetrit. Purje Residentsi arhitekt on Urmas Lõoke.

Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil põhinev investeerimisettevõte, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimisega ja arendamisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles