Äsjavalminud Kohtla-Järve tööstuspark müüb juba esimest krunti

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Kuusmik (vasakul) arendab Ida-Virumaal juba mitmendat tööstusparki.
Teet Kuusmik (vasakul) arendab Ida-Virumaal juba mitmendat tööstusparki. Foto: Eero Vabamägi

Ehkki ehitustööd Kohtla-Järve tööstuspargis alles lõppesid ning ala ametliku avamiseni jõutakse jaanuaris, sai SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus esimese krundi müümiseks nõukogult rohelise tee. 

Praeguseks on ehitustööd tööstuspargi alal valmis, kuid joone alla tõmbamiseks on vaja veel kasutuslube, vahendab Põhjarannik. «See protsess praegu käib ning tegelikult saame ametlikult öelda, et pargi infrastruktuur on valmis, siis, kui meil on kooskõlastused käes ja lint läbi lõigatud,» ütles SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus juhatuse liige Teet Kuusmik.

Ehkki pargi avamiseni läheb veel aega - see saab toimuma alles jaanuaris -, sai sihtasutus nõukogult hiljuti loa esimese krundi müümiseks. Ehkki Kuusmik ei ole valmis avaldama, millise ettevõttega on tegu, kinnitas ta, et tegemist on tööstusettevõttega, kuid mitte keemiatööstusega ning ettevõte omandab tööstuspargis kolmehektarilise krundi.

Loe lähemalt Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles