Tippfirma järsk allakäik on aktsionärid tülli ajanud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dvigateli hoone lammutus ja E-Profiili kontorihoonele nurgakivi panek 2014. aasta märtsis.
Dvigateli hoone lammutus ja E-Profiili kontorihoonele nurgakivi panek 2014. aasta märtsis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eile jõudis kohtusse pankrotiavaldus E-Profiili vastu, mis veel mullu kaasas uusi omanikke, kuid nüüd on aktsionärid tülis ja firma maadleb võlgadega.

E-Profiilil tekkis mõni aeg enne Technobalti omanike sekka võtmist maksuvõlg, mis on nüüdseks paisunud 1,6 miljonile eurole, vahendab Äripäev.

Nõukogu liikme, Technobalti ärikontrolleri Kadri Heinla väitel esitati nii neile kui ka kreeditoridele mullu teadlikult ja järjepidevalt valeinformatsiooni E-Profiili tulemuste kohta. Milline oli firma mullune seis, pole selge, sest ettevõtte 2016. aasta aruanne on esitamata – vajab veel audiitori kinnitust.

Kas Technobalt kahetseb E-Profiiliga käelöömist? «Kuna ühinemise aluseks olnud finantsinfo oli moonutatud, siis võime praeguse teadmise juures öelda, et ühinemiskokkuleppe sisu oleks olnud oluliselt erinev,» tõdes Heinla.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles