Suurtel FIEdel sai mõõt täis (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagumäe talu peremees Mart Timmi.
Jaagumäe talu peremees Mart Timmi. Foto: Aldo Luud

Mida suuremaks ja edukamaks füüsilisest isikust ettevõtja tegevus kasvab, seda tõenäolisemalt jõuab ta tõdemuseni, et otstarbekam on FIEndusega hüvasti jätta ja jätkata äriühinguna.

Näiteks tõmbas septembri lõpus FIEna tegutsemisele joone alla piimatootja Avo Kruusla, kes veel teises kvartalis pakkus oma Põlvamaal asuvas talus tööd 42 inimesele. Kolmanda kvartali aruandes Kruuslat enam ei leia, ta on kogu äritegevuse viinud üle OÜsse Kaska-Luiga, kirjutab Äripäev

Võrumaa köögivilja- ja seakasvataja Mart Timmi oli kolmanda kvartali aruandes ilmselgelt suurim FIEst tööandja – tema talus töötas 82 inimest. Timmit järgmisest analoogsest tabelist enam ei leia, sest alates 1. novembrist jätkab äritegevust OÜ Jaagumäe.

«Lenin ütles umbes nii, et revolutsioon on võitnud sel juhul, kui on kehtestatud proletariaadi diktatuur, kogu maa on elektrifitseeritud ja kulaklus on likvideeritud. Minu puhul saab nüüd öelda, et kulaklus on likvideeritud,» muigas Avo Kruusla. Tõsinedes jätkas ta, et FIEndus toimib hästi siis, kui sa investeerid ja laiendad tootmist.

Pikemalt loe FIEde käekäigust Äripäevast

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles