Lux Expressi juht: GoBusi liinile tulek võib muuta hinnapoliitikat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembrikuust juhib Lux Expressi Andrus Treier, kes on pikalt ka KredExi juht olnud.
Septembrikuust juhib Lux Expressi Andrus Treier, kes on pikalt ka KredExi juht olnud. Foto: Kristjan Teedema

Lux Expressi juhatuse esimehe Andrus Treieri sõnul võib Gobusi tulek Tallinn-Tartu liinile mõjutada ettevõte hinnapoliitikat.

Tulenevalt Gobusi teispäevasest teatest asuda novembris teenindama 15 väljumisega päevas Tallinn-Tartu bussiliini, võib tulevikus muutuda Lux Expressi hinnapoliitika, ütles Treier BNS-ile.

«Kommertsalustel, ilma riigi toetuseta opereeriva bussifirmana analüüsime me pidevalt oma hinnapoliitikat ja kujundame seda vastavalt turu olukorrale. Lux Expressis kasutame juba aastaid dünaamilist hinnastamist, mis tähendab, et piletite hind muutub vastavalt nõudlusele,» lisas ta.

Seejures märkis Lux Express Grupi juhatuse esimees, et Gobusi tulek Tallinn-Tartu liinile on märk sellest, et nõudlus kvaliteetse reisiteenuse järele Eestis on kasvamas.

«Bussituru eestvedajana oleme aastaid rääkinud ja tõestanud, et nõudlus kvaliteetse reisiteenuse järele on olemas ja kasvamas. Uute vedajate lisandumine on sellele veelkordne kinnitus,» ütles Treier

«Tallinn-Tartu liinil sõidab tänase seisuga 12 erinevat vedajat, Gobusist saab siis kolmeteistkümnes. Olukorras, kus turg kasvab on loogiline, et huvi selle ärivaldkonna vastu kasvab,» märkis Treier.

«Bussiturul toimuv on näide tõelisest sõidujagamisest. Reisijad ei jaga kahepeale mitte sõiduautot vaid suurt bussi ja jagavad ise ka kõik kulud ilma maksumaksja sekkumiseta,» lisas ta.

AS Lux Express Estonia opereerib Lux Expressi ja Simple Expressi kaubamärgi all sõitvate regulaarbussiliinidega Baltimades ja selle lähiümbruses. Ettevõte on Hugo Osula Mootor Grupi tütarfirma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles