Eesti e-residentidele mõeldud idufirma kogus üle miljoni euro rahastust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
e-Residentsus
e-Residentsus Foto: «Reporter» / Kanal 2

Eesti e-residentide teenindamiseks loodud start-up-ettevõte Leapin on kogunud idufirmade kauplemisplatvormi Funderbeam kaudu rahastust ligi 1,3 miljoni euro väärtuses.

«Investeering aitab meil jätkata edasist kasvu ning tagab juurdepääsu uutele turgudele. Lisaks sellele arendame uusi automatiseerimise tehnoloogiaid, et teha meie klientidele globaalsete ettevõtete juhtimise protsess veelgi lihtsamaks,» ütles Leapini tegevjuht Erik Mell portaalile EU-Startups.

Leapini rahastusvoor lõppeb selle nädala lõpus, praeguseks on kogutud ligikaudu 1,3 miljonit eurot ehk 104 protsenti algselt soovitust.

Ettevõte pakub investoritele 1,3 protsendi eest 17,81 protsenti ettevõttest, mis teeks Leapini väärtuseks koos kaasatud rahaga 7,3 miljonit eurot.

Leapini asutasid 2015. aasta mais Avo Alender, Erko Hansar, Erik Mell ja Urmo Pärg. Ettevõte üheks peamiseks tegevuseks on Eesti e-residentide teenindamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles