Nordecon ehitab nelja miljoni eest Møller Autole müügikeskuse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordecon.
Nordecon. Foto: Toomas Huik

Ehitusfirma Nordecon ehitab järgmise aasta sügiseks Møller Autole Rae valda nelja miljoni eest müügi- ja teeninduskeskuse.

Nordecon ASi kontserni kuuluv tütarettevõte Nordecon Betoon OÜ (brändinimi NOBE) sõlmis Vintselle gruppi kuuluva Moick OÜga lepingu 5400 m² suuruse pinnaga autokeskuse ehitamiseks Tallinna piirile Rae valda, andis ehitusettevõte börsile teada.

Põhiosas tuleb autokeskuse hoone ühekorruseline, keskuse kontoriplokk on kahekorruseline. Lepingu maksumus on ligikaudu neli miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks. Ehitus valmib 2018. aasta sügiseks.

Nordecon on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas.

Kontserni 2016. aasta konsolideeritud müügitulu oli 183 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd ligi 740 inimesele. Alates 18. maist 2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles