Pelmeenikuninga kukutas käendus

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uvicu tootmistsehh.
Uvicu tootmistsehh. Foto: Eero Vabamägi

Kohus kuulutas välja pelmeenikuninga, UVICu omaniku Aleksandr Musarovi eraisiku pankroti, pankrotiavalduse esitas mehe vastu firma UAS Tagatisagent, kes nõuab ligi 1,5 miljonit eurot.

Saatuslikuks sai Musarovile käendus, kirjutab Äripäev. UAS Tagatisagendi esindaja, büroo TGS Baltic vandeadvokaat Kedli Anvelt selgitas, et firma hoiab UVICu võlakirjaomanike huvides tagatisi ning üks tagatis on võlakirjaomanike nõuete tagamiseks Aleksandr Musarovi antud kõnealune käendus. 

 „On seltskond ettevõtteid, kes tahavad väga minu pankrotti,“ märkis Musarov, kes sai samuti ärikeelu, mis kaasneb automaatselt, kui tekib füüsilise isiku pankrot.

Musarovi advokaat Villu Tragon rõhutas, et tegu ei ole Musarovi isiklike võlgadega, vaid tegemist on UVICu käendamisest tulenevate nõuetega ja lisas, et nende seast leiab vaieldavaid nõudeid.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles