Tarbijakaitse hoiatab sõnamurdliku veebipoe eest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi ja Huawei aktiivsusmonitor. Pilt on illustratiivne.
Samsungi ja Huawei aktiivsusmonitor. Pilt on illustratiivne. Foto: Aivar Pau

Tarbijakaitseamet menetleb tavapärasest enam pöördumisi tehnikakaupu müüva veebipoe palmtek.ee tehingute kohta ning soovitab enne sellest veebipoest ostmist kaaluda teisi võimalusi.

Tarbijakaitseameti teatel nähtub pöördumistest, et veebipoodi palmtek.ee pidaval ettevõtte ARB Trade OÜ on probleeme, mille tõttu tarbijad ei ole kaupa kätte saanud ette nähtud tähtaja jooksul ning lepingust taganemise õiguse kasutamisel on viibinud ka ostusumma tagastamine. Lisaks on ka kaebusi toodete kvaliteedi osas, edastas amet.

Ka on ARB Trade OÜ kantud tarbijavaidluste komisjoni otsuseid mittetäitnud ettevõtete nimekirja, kuna pole täitnud toote asendamise või parandamise nõudeid.

Amet soovitab tarbijatel nende enda majandushuve silmas pidades arvestada eeltoodud asjaoludega ja kaaluda enne ostuotsuse tegemist teisi alternatiive.

Veebipood palmtek.ee müüb sportimise ja liikumisega seotud tehnikakaupu, nagu näiteks navigatsiooniseadmed, spordikellad, -kompuutrid ja aktiivsusmonitorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles