Euroopa edukaimate start-up maailma naisjuhtide hulgast leiab taas Ruusalepa ja Hindriksi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks ja Kaidi Ruusalepp
Karoli Hindriks ja Kaidi Ruusalepp Foto: Fotokollaaž/Postimees

Euroopa ühe mõjukama idufirmade blogi EU-Startups 50 edukaima idufirma naisjuhtide edetabelist leiab taaskord ka kaks tuntud Eesti start-up maailma tegijat.

EU-Startups blogi avaldas täna taas nimekirja 50 mõjukamast naisest idufirmade maailmas. Sarnaselt eelmisele aastale leiab sellest edetabelist taas kahe eduka Eesti start-upi eestvedajad - nii Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepa kui Jobbaticali juhi Karoli Hindriksi.

Ruusalepa kirjelduses ütleb EU-Startups, et tegemist Funderbeami asutaja ja tegevjuhiga. Funderbeami osas märgitakse, et tegemist on idufirmade piiriülese börsiga. Ka on öeldud, et tegemist on Eestis tegutseva ettevõttega.

Hindriksi puhul on välja toodud, et tegemist Eesti päritolu ettevõtjaga, kes asutas oma esimese idufirma 16-aastaselt. Ka märgitakse, et täna on ta rahvusvahelise IT-spetsialistide töövahendusplatvormi Jobbatical tegevjuht, tuues kokku IT-firmad, tehnoloogia- ja loovspetsialistid.

Kokku hinnati edetabeli koostamisel 200 kandidaadi tausta ja sobivust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles