Telia emafirma ei ilmunud väikeaktsionäride vaidluses kohtusse

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia
Telia Foto: Jessica Gow/TT/TT NEWS AGENCY

Eesti Telekomi endiste väikeaktsionäride ja TeliaCompany vaidlus kohtus jätkub selle üle, kuidas peaks Eesti Telekomist välja tõrjutud aktsionäridele hüvitist maksma. Pikalt veninud vaidluse lükkas seekord edasi Telia Company juhatuse liikme kohtusse mitteilmumine.

Telia Companyt esindava Ellex Raidla advokaadid Toomas Vaher ja Martin Mäesalu olid seisukohal, et juhatuse liikmed võivad küll kohtusaali tulla, aga kuna juhatus on vahetunud, ei ole nad juhtumiga kursis. Siiski otsustati, et järgmisel istungil võiksid olla kohal vähemalt kaks juhatuse liiget või üks juhatuse liige koos teise liikme volitusega, vahendab Äripäev.

Eesti Telekomi väikeaktsionäre esindav Soraineni advokaadibüroo ja Telia Companyt esindav Ellex Raidla on eriarvamusel, kuidas peaks kohtumääruse alusel kunagistele aktsionäridele lisahüvitisi välja maksma.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles