Nutirinnahoidja tegi Soome pereisast miljonäri

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rinnahoidja. Pilt on illustratiivne
Rinnahoidja. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Paarkümmend aastat tagasi nutirinnahoidjaid tootma hakanud soomlane Akseli Reho müüs oma ettevõtmise ameeriklastele ja teenis sellega miljoneid, kirjutas täna Ilta-Sanomat.

Lääne-Soomes Kankaanpääl elava pereisa Akseli Reho deklareeris 2015. aasta eest maksustatavat tulu ligi 5,5 miljonit eurot – summa, mille ta sai oma ettevõtte müügist. Reho asutatud ettevõte Clothing+ leiutas naiste spordirinnahoidja, mis mõõtis sportimise ajal tervisenäitajaid, vahendab Äripäev.

Leht kirjutab, et tänu miljonitele sai Reho endale veidi puhkust lubada ja pühenduda rohkem perele ja oma kolmele lapsele. Reho kirjeldas, et kui firma omanikuna pidi ta sageli voodilinu vahetama, sest higistas suure stressi tõttu öösiti ja krigistas magamise ajal hambaid, siis nüüd on ta oma elu peremees. Näiteks jalutab ta lapsega kooli – milleks tal varem kunagi aega polnud. Ka leidis ta uuesti üles oma vanad sõbrad ja hakkas nendega lävima.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles