Panganduse maale viija

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Panga juhi Margus Ringi sõnul hakkavad uue panga teenustasud olema laias laastus turu keskmised. Mingeid üliodavaid pakkumisi ei kavatse nad teha.
Coop Panga juhi Margus Ringi sõnul hakkavad uue panga teenustasud olema laias laastus turu keskmised. Mingeid üliodavaid pakkumisi ei kavatse nad teha. Foto: Sander Ilvest

Sel nädalal alustanud Coop Pank on oma edus kindel. Uue panga juht Margus Rink (45) ütles, et nad peaks olema rumalad, kui pank tööle ei hakka.

Hansapanga kooliga Ringi enesekindlus toetub panga emafirma, Coop jaeketi 350 Konsumile ning A ja O-le, millest saavad omamoodi pangakontorid. Ja sellele, et maainimesed ei saa ilma sularahata.

Panga esimene tegutsemisnädal oligi edukas – uusi kliente liitus mitusada. Tõsisem töö klientide püüdmise nimel läheb käima aga novembris.

Kuigi panganduse ja kaubanduse sünergial on jumet, on Ringi suurim väljakutse, kuidas meelitada kliente olukorras, kus 98 protsenti inimestest on juba mõne suurpanga kliendid.

Eeldused selleks on aga olemas – kolleegid peavad Rinki suurepäraseks innustajaks ja meeskonnamängijaks, kes suudab kirju kaupluste võrgu kasumliku pangana tööle panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles