Garage48 rääkis öko-innovatsioonist

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis Euroopa Liidu Nõukogu Eesistumise programmi raames toimub ringmajandusele ja öko-innovatsioonile suunatud Garage48 arendusnädalavahetus.

Sel nädalavahetusel toimub Tallinnas Spring HUB-s Garage48 arendusnädalavahetus, kuhu on kokku kogunenud vägagi rahvusvahelise seltskond, alates Kõrgõštanist ja Gruusiast kuni Brasiiliani. 

Hackathonil on oma säästva tuleviku ja arengu projekte arendamas üle 100 osaleja erinevate rollide esindajaid: arendajad, disainerid, turundajad, projektijuhid, visionäärid, kuid ka keskkonna- ja ringmajanduse spetsialistid, kes kõik soovivad innoveerida tänapäeva lineaarset majandusmudelit ringmajaduse printsiipe kohandades.

Postimees teeb ürituselt pühapäeval, 8. oktoobril kell 17:30 veebi otseülekande, kus saab näha, millised projektid osutuvad parimate hulka.

Garage48 Circular Economy 2017 on klassikaline 48-tunnine ideest-prototüübini üritus, milllele seekordse programmi raames eelnes ka mitmeid eelüritusi nii start-up kogukonnale kui ka avalikule sektorile - et avardada ringmajanduse mõistet ja tuua see hackathoni osalejatele lähemale . 

Üritus on korraldatud koostöös Eesti Keskkonnaministeeriumiga, üritust rahastavad Keskkonninvesteeringute Keskus ja Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles