Aasta ettevõtte haare ulatub Malaisia ja Jordaaniani

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta noore ettevõtja tiitel läks Kristel Kruustükile, kes ehitab üleilmset tarkvaratestijate võrgustikku Testlio.
2017. aasta noore ettevõtja tiitel läks Kristel Kruustükile, kes ehitab üleilmset tarkvaratestijate võrgustikku Testlio. Foto: Sander Ilvest

Eile õhtul Nordea kontserdimajas 17. korda välja antud aasta ettevõtte tiitel läks seekord 2002. aastast tegutsevale lennukihooldusettevõttele Magnetic MRO, kes kuulutati ka aasta parimaks eksportivaks ettevõtteks Eestis.

«Me jäämegi rahvuslikust lennufirmast halama, kui me ei vaata Eesti lennunduse suuremat pilti ja neid võimalusi, mida see tööstusharu meile pakub,» rääkis märtsis Tallinna lennuväljal tegutseva Magnetic MRO juht Risto Mäeots. Kuigi Nordica on Mäeotsa sõnul igati head tööd teinud, võiks lennundus kui tööstusharu Eesti majandusse senisest tunduvalt rohkem panustada.

2014. aastani nime Air Maintenance Estonia all tegutsenud Magnetic MRO pakub lennukite remonti ja hooldust. Ettevõte eksportis 2016. aastal 37 riiki. 2016. aastal tuli ettevõte turule brändiga Engine Stands 24, mis pakub lennukite mootorihällide renti, ostu ja müüki veebi kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles