Elektrikatkestus jättis TV3 tunniks pildita

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 videoportaal TV3play
TV3 videoportaal TV3play Foto: TV3

Täna kella poole kümnest kuni poole üheteistkümneni õhtul  kadus elektrikatkestuse tõttu TV3 eetrist pilt.

Kanali pressiesindaja Annely Adermann ütles, et katkestuse põhjuseks oli Eesti Energia elektrikatkestus Lasnamäel, mis mõjutas TV3 stuudioid Peterburi maanteel.

Adermanni sõnul tekkisid probleemid kella üheksa ajal. Pärast seda pidasid kanali varusüsteemid veel pool tundi vastu ning siis jäi vaatajate ekraan TV3 kanalil tummaks.

Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann ütles ERR Uudistele, et Peterburi teel toimus maakaabli rike, mis viis rivist välja üheksa alajaama ja jättis elektrita 55 klienti, nende hulgas ka TV3 stuudiod.

Bachmann märkis, et katkestust püüab kõrvaldada brigaad ning see võib orienteeruvalt võtta veel aega kuni viis tundi, telekanalile TV3 viidi aga elektrigeneraator, et see tagaks saadete edastamiseks vajaliku toite.

TV3 pilt taastus kella poole üheteistkümne paiku. «Kättemaksukontor» lasti algusest peale uuesti eetrisse ning  vastavalt sellele lükkus edasi ka otsesaate «Kolmeraudne» algusaeg.

Postimees.ee sai täna õhtul teateid ka Starmani ja Elioni klientidelt, kelle telerid ei näidanud ühtegi kanalit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles