Rikaste TOP sai uue võitja

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Raul Kirjanen.
Ettevõtja Raul Kirjanen. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Eelneval kahel aastal Äripäeva Rikaste TOPi võitnud TransferWise’i omanikud Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus peavad sel aastal leppima poodiumi teise ja kolmanda kohaga, sest esimest korda võitis edetabeli Graanul Investi suuromanik Raul Kirjanen.

Värske Rikaste TOP 500 oli juba koos, kui tuli uudis, et TransferWise’i asutajad võivad müüa osa aktsiatest praegu toimuva järjekordse rahastusvooru ajal, mis tähendab, et kui nad seda teevad, siis võib üpris julgelt prognoosida, et järgmisel aastal hõivavad Käärmann ja Hinrikus taas kaks esimest kohta, kirjutab Äripäev.

Sel aastal üks uus nimi esisajas kinnisvaraärimees Margus Reinsalu, kel vahepeal läks väga kehvasti Maroko ja Brasiilia suurprojektidega. Tema Eestis registreeritud ettevõtte aruanne aga näitab, et tagasilöögid nendes kaugetes riikides pole teda lükanud välja Eesti jõukate inimeste hulgast. Eelmise aastaga võrreldes on teine uus nimi esisajas Ave Habakuk, kes on mullu lahkunud Madis Habakuke valdusfirma suuromanik.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles