Nordic Business Forum – tuumaenergiast isikliku rahuloluni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Richard Branson esinemas Nordic Business Forumil.
Sir Richard Branson esinemas Nordic Business Forumil. Foto: Erlend Štaub

Eile Helsingis alanud inspireerivatest ettekannetest pungil Nordic Business Forumi esimesel päeval oodati ilmselt suurima põnevusega miljardär Richard Bransoni esinemist.

Kliimamuutuste teema saab seekordsel foorumil palju tähelepanu ning Bransongi rääkis ettekande alustuseks, kuidas ta on üle elanud mitu orkaani, neist viimased, Irma ja Maria, Briti Neitsisaartel. Ta kirjeldas, kuidas ka betoonist varjendis oli loodusjõudu tunda ning see oli väga hirmutav. «Me kõik peame aru saama kliimamuutuste mõjust,» rõhutas ärimees.

Pool sajandit ettevõtluses tegutsenud Branson ütles, et teda pani äriga alustama soov midagi uut teha, midagi muuta. Ta kirjeldas, kuidas üritas plaadikompanii omanikuna rajada oma lennufirmat. Kasutatud lennuki ostmiseks panka minnes oli tema käest küsitud, mis saab lennufirma nimeks. Kui ta ütles, et Virgin, vangutati pead ja öeldi, et see nimi kõlab nii, nagu ei jõuaks lennuk lõppsihtkohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles