Coop Pank: päästame suurpangad maal olemise painest

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Panga juhi Margus Ringi sõnul hakkavad uue panga teenustasud olema laias laastus turu keskmised. Mingeid üliodavaid pakkumisi ei kavatse nad teha.
Coop Panga juhi Margus Ringi sõnul hakkavad uue panga teenustasud olema laias laastus turu keskmised. Mingeid üliodavaid pakkumisi ei kavatse nad teha. Foto: Sander Ilvest

Täna alustava uue kodumaise Coop Panga juht Margus Rink ütleb, et kui kõik teised tagurdavad maapiirkondadest välja, siis nemad vastupidi suurendavad oma kohalolu.

Tänavu jaanuaris teatas jaekett Coop Eesti, kuhu kuulub üle Eesti 350 Maksimarketi, Konsumi ning A ja O kauplust, et nad ostavad koos Inbankiga Venemaa ettevõtjatelt Eesti Krediidipanga välja ja ehitavad üles uue, eeskätt maapiirkondadele mõeldud panga.

Üheksa kuud hiljem alustab pank ametlikult tööd. Vanad Krediidipanga kontorid on saanud uue väljanägemise, aga mis peamine – Coopi kaupluste «pangapunktides» saab peagi avada pangakonto ja taotleda krediitkaarti või väikelaenu. Järgmise aasta kevadest saab kõigi kaupluste kassadest välja võtta sularaha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles