Mart Luik asub erahaiglat rajama

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Luik.
Mart Luik. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Erinevates valdkondades tegutsenud ettevõtja Mart Luik asub ametisse erameditsiini ettevõtte juhatuse liikmena ja plaanib rajada erahaigla.

«Me alles ehitame seda asja üles, aga tegeleme erahaigla projektiga. Paar keskust on juba olemas, on Hea Une Keskus ning Pea- ja Kaelakirurgia arstid on ka juba kokku kogutud. Aga see on alles algus, selle pinnal me tegeleme erahaigla rajamise plaaniga,» ütles Luik ERRile.

Luik rääkis, et projekti põhiline eestvedaja on Vallo Veering, kes on tema pikaajaline hea tuttav.

Põhiliselt meedias tegutsenud Mart Luik on kätt proovinud ka meelelahutuses, juhtides Rock Cafed, ja toidutööstuses, olles ühistu Eesti Lihatööstus juhatuse liige, seejärel tegutses ta valimisliidu Tegus Tallinn kampaaniajuhina, kust lahkus ning kandideerib kohalikel valimistel IRLi nimekirjas.

Vallo Veering on Hea Une Keskuse juhatuse esimees, ta on olnud tegev ka filmiäris, Testfilmi juhatuse esimehena. Testfilmi üks töödest on dokumentaalfilm riigireetur Herman Simmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles