LHV järgmine suur plaan - laienemine Suurbritanniasse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV panga asutaja Rain Lõhmus
LHV panga asutaja Rain Lõhmus Foto: Eero Vabamägi

«Ettevõtlus pole selline eat, move, võida riigihange, shit, repeat muster,» rääkis täna toimunud Äriplaani konverentsil LHV panga asutaja Rain Lõhmus, kes tutvustas muuhulgas ka panga järgmisi suuremaid plaane.

Järgmistest suurtest plaanidest olulisimaks peab Lõhmus esiteks vanamoodsat asja: müük, müük, müük, vahendab Äripäev. «Meil on teenuste platvorm olemas, sinna külge tuleb rohkem ettevõtteid ja inimesi haakida - ilmselt paremini, nutikamalt.»

Teiseks on oluline kõik digitaalne ja mobiilne: müük ja turundus. «Näiteks mobiilipank on meil juba praegu tegelikult palju parem kui internetipank,» ütles ta.

Kolmanda suurema plaanina peab Eesti päritolu pank aga oluliseks kanna kinnitamist Suurbritannias läbi sealse filiaali avamise, kuna LHV uus ärisuund on olnud fin-tech'idele, alternatiivsetele teenusepakkujatele teenuse osutamine ja sellega on läinud pangal hästi.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles