Kuidas vaadata, kas sinu Ryanairi lend on tühistatud?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas.
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: STANISLAV MOSHKOV/

Seoses lendude massilise tühistamisega on Ryanairi klientidel võimalik uuelt veebilehelt lihtsa vaevaga näha, kas nende lend on tühistatud.

Lihtne tööriist, mille arendas välja rahastamisega tegelev rühmitus Rangewell, laseb klientidel kontrollida, kas nende lend on tühistatud. Sisestada tuleb lennunumber, lennujaam või väljumiskuupäev ja seejärel vajutada search-nupule. Juhul kui leidub tühistatud lende, ilmub nendest nimekiri, teatab Business Insider.

Möödunud nädalal teatas Ryanair, et segadus pilootide graafikutega tõi kaasa iga päev kuni 50 lennu tühistamise järgnevaks kuueks nädalaks.

Ettevõtte juht Michael O'Leary tunnistas eelmisel nädalal, et nad korraldasid tõsise segaduse, kuid ettevõte pole siiani suutnud lahendada kriisi väidetavat tegelikku põhjust, milleks on pilootide üldine nappus. Möödunud nädalal kirjutasime, et konkureeriv lennuettevõte napsab Ryanairilt järjest piloote endale.

Lennuliin alustas ka uut piletikampaaniat, mille käigus müüakse pileteid alates viiest naelast, et võita tagasi pettunud kliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles