Bill Gates kasutab nüüd Androidi mobiili

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Gates
Bill Gates Foto: SCANPIX

Kuna Windowsi platvormil töötavad mobiilid on nüüdseks juba ligi aasta tootmisest maas, siis ei jäänud ka Microsofti kaasasutajal Bill Gatesil muud üle, kui ajaga kaasa minna ja telefoni vahetada.

Gates ütles pühapäevases intervjuus Fox Newsile, et kasutab nüüd Androidi telefoni. Ta ei nimetanud küll täpset mudelit, kuid märkis, selles on rohkelt Microsofti tarkvara. See annab aluse oletada, et tegemist on Samsung Galaxy S8ga, milles on eriliselt palju Microsofti tarkvara.

Nimelt asusid Microsofti poed müüma S8 telefone, milles olid sellised programmid nagu Office, OneDrive, Cortana ja Outlook eelinstallitud. Neid programme toetavad tegelikult kõik Androidi telefonid.

Bill Gates ei ole aga jätkuvalt huvitatud iPhone'ist. Ta on tuntuks saanud muu hulgas sellega, et keelas oma kodustel iPhone'ide ja iPodide kasutamise. Steve Jobsi on ta nimetanud aga geeniuseks.

Allikas: The Verge

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles