Apollo avab Saaremaal kino

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo Kino avab Kuressaares uue kino.
Apollo Kino avab Kuressaares uue kino. Foto: Apollokino

Apollo Kino avab sel laupäeval Kuressaares publikule Saaremaa esimese kaasaegse kinokeskuse, mille rajamisse investeeriti ligi miljon eurot.

Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul on saarlased oma kino juba aastaid oodanud. «Sel nädalal olemegi valmis kõigi saarlaste rõõmuks Saaremaa ainsa kaasaegse kinokeskuse avama, hakates pakkuma värskeimat filmivalikut meile omase kõrgetasemelise kinotehnikaga,» märkis Stüff.

Auriga kaubanduskeskuses avatavas Apollo Kinos hakatakse pilti näitama Barco kaasaegsete digiprojektoritega, mis annavad saarlastele võimaluse vaadata suure, viiekümne ruutmeetrise ekraani pealt ka 3D filme. Kinokeskuse kahes saalis on kokku ligi 200 kinotooli, mis pakuvad rohkelt jalaruumi.

Saaremaa Apollos saab pileteid ja suupisteid osta iseteeninduskassadest, kinopileti saab osta ka kino mobiilirakendusest. Kino avatakse pidulikult 30. septembril kell 13:30. Esmaspäeval algas ka piletite eelmüük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles